Sonosite M-Turbo Ultraljudscanners på Emmaro Hästklinik

Lotta Wallin; leg veterinär med specialistkompetens på häst. leg läkare och elitryttare, håller på att bygga upp en hästklinik på Emmaro Hästsportcenter i Färlöv utanför Kristianstad. Lotta Wallin kör idag som ambulerande hästveterinär i Nordöstra Skåne och kommer komplettera den verksamheten med klinikverksamhet för hältutredningar, ridbarhetsutredningar mm. På kliniken kommer det även finnas tillgång till hästfysioterapeuter, kiropraktor, hovslagare, sadelutprovare och hästtandtekniker.

I sitt arbete som läkare använder Lotta Secmas Sonosite M-Turbo och det var via den verksamheten som Lotta valde M-Turbo även till sin hästklinik för att snabbt, enkelt och tillförlitligt kunna diagnostisera olika skador och överbelastningar. På fritiden tränar och tävlar Lotta på elitnivå med hästarna som står på Emmaro Hästsportcenter. Lottas medarbetare Linda Rönn Larsson; veterinärassistent, tävlingsryttare, beridare och tränare, assisterar vid större veterinära arbeten och har även en stor träningsverksamhet i hoppning och dressyr med elever i alla åldrar och utbildningsstadier från ponnier till stora hästar och från nybörjare till elitryttare.

ultralydskanner-hastklinik

Lotta valde Secmas Sonosite M-Turbo för att: “I mitt arbete som läkare kom jag i kontakt med M-Turbo på akutmottagningen. Där krävs snabbt korrekt diagnostik och efter att ha använt många olika mobila ultraljudsapparater fanns det inget annat alternativ än M-Turbo som jag upplever har bästa bildkvalitet och är en enkel och lätthanterlig apparat jämfört med de andra som jag använt. M-Turbo är dessutom väl skyddad från yttre påverkan vilket är viktigt i akuta situationer och särskilt i arbete med hästar. Secma erbjuder dessutom en bra garanti och en mycket välfungerande support. Jag rekommenderar M-Turbo till alla mina kollegor.”

 

 

Dela detta

Kontakta oss gärna om du har frågor om våra produkter eller om du vil ha produkten demonstrerad.

Det är ganska gratis.