För Sjukgymnaster & Naprapater

Secmas ultraljudskanners är utmärkta arbetsredskap för Sjukgymnaster & Naprapater. De är utformade för muskuloskeletal ultraljudskanning, och därmed förberedda för de skanningar och avbildningar som Sjukgymnaster & Naprapater oftast utför.

De skanningsavbildningar som Sjukgymnaster & Naprapater oftast använder är enkla att lära sig via våra introduktionskurser.

När du köper en ultraljudskanner från Secma ingår en introduktionskurs i priset.

  • Ultraljudskanner för det muskuloskeletala systemet
  • Introduktionskurs för Sjukgymnaster & Naprapater

Ultraljudsavbildningar är ett fantastiskt komplement till den kliniska analysen och beslutsprocessen (clinical reasoning) samt till diagnostiken.

KLINISK UTBILDNING I MUSKULOSKELETAL ULTRALJUDSDIAGNOSTIK MSK-UD

Då efterfrågan på utbildningsmöjligheter inom muskuloskeletal ultraljudsdiagnostik samt efterföljande certifiering och examination fortsätter att öka, förstärker Secma sitt fokus ytterligare inom detta område.

Till er som vill lära er mer och få en omfattande klinisk utbildning inom MSK-UD är detta ett utmärkt tillfälle.
Genom ett nära sammarbete med Centrum för muskuloskeletal ultraljudsdiagnostik kan Secma erbjuda ett flertal utbildningsmöjligheter för att passa just er klinik & mottagning.

Sjukgymnasterna Helena Lundgren Cratz och Björn Cratz har mångårig erfarenhet samt examen i muskuloskeletal ultraljudsdiagnostik.
På kliniken finns ett större urval av lämpliga ultraljudsystem designade för att bla användas inom MSK-UD. Märket är av Sonosite och finns i olika prisklasser.

För mer info kring dessa utbildningar, ta kontakt med oss här eller alternativt besök ultraljudsdiagnostik.info

Kontakta oss

Produkt kontakt