Rigel Med-eLink: Ett effektivt sätt att testa rapportuppladdning

Rigel Med-eLink: Ett effektivt sätt att testa rapportuppladdning

Det är viktigt att ha pålitlig och användarvänlig programvara för att generera testrapporter för medicinsk testutrustning. Den välkända leverantören av testutrustning, Rigel Medical, har länge varit känd för sin programvara Med-eBase, som erbjuder nedladdning och rapportgenerering för ett brett utbud av deras testenheter. Men nu har de tagit steget längre genom att introducera det spännande tillägget till deras mjukvarupaket – Rigel Med-eLink

Vad är Rigel Med-eLink?

Rigel Med-eLink är en fantastisk funktion som låter användare skicka sina testrapporter direkt till Medusa. Genom att helt enkelt aktivera funktionen och trycka på uppladdningsknappen kan du välja de specifika testrapporterna i Med-eBase som du vill skicka till Medusa. Detta gör processen snabb, enkel och effektiv.

Hur fungerar det?

Processen är enkel. När du har aktiverat Med-eLink och är redo att ladda upp dina rapporter, tryck helt enkelt på den lilla “Med-eLink”-ikonen och välj instrumenttyp eller rapporttyp du vill skicka. Det kan inte bli enklare!

En av de stora fördelarna med Rigel Med-eLink är att det inte finns några begränsningar för hur många rapporter som kan laddas upp åt gången. Så oavsett om du har en enstaka rapport eller en hel stapel av dem kan du enkelt och snabbt få dem överförda till Medusa.

För att säkerställa korrekt koppling av rapporterna till relevant utrustning i Medusa-systemet är det viktigt att ange samma enhetsnummer på testaren som redan är registrerade i Medusa. När du har gjort detta kommer testrapporterna automatiskt att “tilldelas” till motsvarande enhetskort i Medusa. För att göra processen ännu mer strömlinjeformad kan du ansluta en streckkodsläsare till flera testenheter.

Dela detta

Kontakta oss gärna om du har frågor om våra produkter eller om du vil ha produkten demonstrerad.

Det är ganska gratis.